Advance PowerPoint

In shaa Allah skil yang dipelajari pasti lebih bernilai apabila hasil yang berkualiti.

Peringkat seterusnya untuk yang lebih tinggi ialah ‘Advance Power point’. Kursus ini layak diikuti oleh peserta setelah mengikuti kursus peringkat fasa pertama selama 3 hari iaitu Kreativiti elemen multimedia Power point. Fasa 1 Kursus Elemen Multimedia Power point

Kursus memberikan bukan yang biasa-biasa tetapi diluar jangkaan dan anda tentu tidak percaya hasilnya lain dari yang lain. Rugi jika hanya tahu menyebut ‘Powerpoint’ tetapi slaid tidak menampakkan POWER oleh sebab pengguna kurang fokus dimana titik POINTnya.

Tiada istilah, Saya tahu apa itu Powerpoint, Saya biasa dengar Powerpoint, Saya tersenyum apabila orang berkata Powerpoint tetapi ia jadi benar bila anda tidak memiliki skil dan teknik penghasilan bahan dan slaid.

Asas membawa anda kepada kreativiti, Advance membawa anda kepada yang lebih hebat, lebih kreatif, inovatif dan berketerampilan. Ini bukannya CD atau E-Book yang boleh anda lihat, dengar dan baca tetapi anda secara live bersama saya, face to face untuk lebih berilmu, buat sampai jadi, baru puas hati!

Tanya soalan untuk diri, adakah anda memahaminya dengan hanya melihat pada perkataan diatas? Jika slaid penuh dengan nota lebih baik berikan pada peserta dan biarkan mereka balik dan membacanya di rumah.

Less is MORE.. Use strong visual, jika visual itu mampu menyampaikan maklumat maka disitu akan ada ‘Relationships’ antara anda, slaid dan imej yang disampaikan kepada penonton. Maka, itulah yang akan anda praktikkan melalui kursus praktikal peringkat tinggi yang akan mengambil masa selama 3 hari berkursus.

 

Tinggalkan pesanan anda. Terima kasih.

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

Atas ↑

%d bloggers like this: