Advance Power point

Skil Powerpoint menjadikan slaid lebih bernilai, anda boleh mengemparkan seluruh dewan, menjadikan mereka senyap kerana terpegun dengan kreativiti yang anda tonjolkan.

Peringkat seterusnya untuk yang lebih tinggi ialah ‘Advance Power point’. Kursus ini layak diikuti oleh peserta setelah mengikuti kursus peringkat fasa pertama selama 3 hari iaitu Kreativiti elemen multimedia Power point. Fasa 1 Kursus Elemen Multimedia Power point

Kursus memberikan bukan yang biasa-biasa tetapi diluar jangkaan dan anda tentu tidak percaya hasilnya lain dari yang lain. Rugi jika hanya tahu menyebut ‘Powerpoint’ tetapi slaid tidak menampakkan POWER oleh sebab pengguna kurang fokus dimana titik POINTnya.

Tiada istilah, Saya tahu apa itu Powerpoint, Saya biasa dengar Powerpoint, Saya tersenyum apabila orang berkata Powerpoint tetapi ia jadi benar bila anda tidak memiliki skil dan teknik kreatif Powerpoint. Anda tidak sedar selagi belum menyertai kursus ini dan anda akan sentiasa di dalam kotak selagi tidak cuba melompat keluar dari kotak tersebut.

Biarkan mereka terkedu tanpa berkata apa-apa, biarkan mereka melihat dan merasainya sendiri keunikan perisian Powerpoint. Maka, hari ini segala persoalan akan terjawab, akan dirungkai dan didedahkan.

Asas membawa anda kepada kreativiti, Advance membawa anda kepada yang lebih hebat, lebih kreatif, inovatif dan berketerampilan. Ini bukannya CD atau E-Book yang boleh anda lihat, dengar dan baca tetapi anda secara live bersama saya, face to face untuk menjadi pakar, buat sampai jadi, baru puas hati!

Advance Powerpoint merangkumi:

Creative Diagram Design
Creative Video & Animation
Creative Slide Tool Kit
Creative Graph
Creative Templates & Design
Creative Strong Visual Images

Tanya soalan untuk diri, adakah anda memahaminya dengan hanya melihat pada perkataan diatas? Jika slaid penuh dengan nota lebih baik berikan pada peserta dan biarkan mereka balik dan membacanya di rumah.

Less is MORE.. Use strong visual, jika visual itu mampu menyampaikan maklumat maka disitu akan ada ‘Relationships’ antara anda, slaid dan imej yang disampaikan kepada penonton. Maka, itulah yang akan anda praktikkan melalui kursus praktikal peringkat tinggi yang akan mengambil masa selama 3 hari berkursus.

Peringkat tinggi akan lebih terperinci, lebih praktikal untuk anda faham dan lihat hasilnya. Hubungi untuk tempahan sebutharga melalui email atau terus hubungi talian 017-6599572.

Advertisements

One comment on “Advance Power point

  1. Pingback: Jabatan Perkhidmatan Pembentungan [JPP] « POWERPOINT ACADEMY IN MALAYSIA

Tinggalkan pesanan anda. Terima kasih.

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s