INVESTOR/JV

Bismillah.

Terbuka kepada yang terlibat dalam bidang pendidikan samada sebagai rakan kongsi atau mahu membuat pelaburan (perseorangan atau syarikat) untuk sama-sama membangunkan Akademi Latihan.

Kepada pusat latihan atau kolej yang berminat untuk memasukkan modul Multimedia PowerPoint sebagai core latihan juga dialu-alukan. Ia mungkin topik yang biasa didengar namun pendedahan harus diketengahkan kepada pelajar/pelatih yang mana slaid PowerPoint bukan sekadar khusus untuk pembentangan.

Walaupun laman ini dan trainer hanya memfokuskan Multimedia PowerPoint namun permintaan kursus atau bengkel khusus untuk jabatan kerajaan dan korporat sangat tinggi asalkan tahu kaedah dan teknik pemasaran dan sasarannya.

Seperti sedia maklum, belum ada mana-mana syarikat atau kolej yang berani meletakkan hanya satu topik iaitu PowerPoint dalam senarai bidang mahupun modul. Apa yang penting kita perlukan kelainan bidang yang ditawarkan, skil keterampilan  dan keunikkan yang diperolehi oleh peserta, pelajar apabila tamat dengan jayanya kursus ini.

Mohon hubungi dan hantarkan/email propsal tuan/puan sebagai INVESTOR perseorangan atau syarikat, pusat latihan ataupun kolej di Malaysia untuk sama-sama membangunkan Akademi Latihan PowerPoint melalui bisnessilaturrahim@gmail.com

Tinggalkan pesanan anda. Terima kasih.

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

Blog di WordPress.com.

Atas ↑

%d bloggers like this: